Smycken

Tips, fakta och vägledning om smycken

Mobilsmycken - fakta och tips

Att förse mobiler med smycken föreföll otänkbart för ett tiotal år sedan. Idag är mobilsmycken emellertid en het trend, särskild bland flickor i tonåren.

Mobilsmycken är nästan mer populära än själva mobilen, om man får tro vissa juvelerare. En del tjejer utrustar sina mobiler med smycken, nyckelringar, silverbrickor och övriga accessoarer.

Hello Kitty mobilsmycken

Den lilla söta katten Hello Kitty har på ganska kort tid blivit ett varumärke inom leksaks- och klädindustrin. Hello Kitty tillverkar även mobilsmycken och accessoarer till mobiler. Smyckena håller hög kvalitet även om materialvalet inte är det dyraste; plast, textilier och knappar dominerar. Den som vill förse sin mobil med dyrare smycken måste i värsta fall specialbeställa sina smycken från juvelerare. De flesta mobilsmycken är nämligen mycket billiga och ligger i prisklasser runt 100 kr.

Var köpa mobilsmycken?

Du som vill köpa mobilsmycken på nätet kan förslagsvis handla via följande återförsäljare:

  • Phoneq.se – nätburen återsförsäljare av smycken och accessoarer till mobiltelefoner.
  • Kingscross.se – säljer olika accessoarer och inredningsdetaljer, däribland mobilsmycken.
  • Mobilglitter.se – säljer väskor, smycken och tillbehör till mobiler. Mobiltillbehören riktar sig särskilt till ungdomar.

Mobilsmycken kan även köpas i de flesta fysiska butiker som säljer mobiltelefoner. Dock inte alltid hos stora elektronikkedjor.

Reklamlänkar